RECENZE

"Opravdový profesionál, psycholog a milovník psů a člověk se srdcem na prvém místě. Výcvikové hodiny jsou nadupané, jeho rady užitečné, vděčné a názorné. Dobře míněné výtky umí s citem prodat! Já a můj ohař vřele doporučujeme."
Cherry
PA
"Ráda bych touto cestou doporučila Pavla všem, kteří se chtějí se svým psem opravu něco naučit nebo stejně jako my řeší problémové chování. Díky informacím, které jsme během hodin získali, máme doma konečně parťáka, který poslouchá a nesnaží se zakousnout vše okolo. Super jsou jak individuální lekce, tak i společné. Dojíždíme až z Jablonce, protože to fakt stojí za to. Díky"
Sandy
Lachtančík
"Pavlovi lekce mohu jen doporučit. Moc nám pomáhá s naším problémovém psem. Co jsme jinde nenaučil za rok, to jsme s Pavlem zvládli během pár lekcí. Z našeho bručouna začíná být veselý, hravý a mazlivý parťák. Moc děkujeme hlavně za pochopení našeho Australanka a rady jak s ním komunikovat."
Kateřina
Vrabcová
"Od prvního dne co sme se s Pavlem potkali tak na mě nepůsobil jako nějaký “učitel” ale spis člověk který se umí vžít do mé situace a dokáže pochopit mě i moji fenku Sofi. Tento člověk ví přesně co kdy má říct a co má jak udělat a poradit. Je mi cti ze jsem mohl Pavla poznat. A jsem rád že nám pomohl s naši fenečkou. Má odemne obrovsky respekt a 12 bodů z 10. Děkuji"
Honza
Eichler